Project Description

Haluatko apua omaan projektiisi?

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Kerrostalokolmio

Aikansa nähneestä kerrostalokolmiosta muuttui hetkessä trendikäs koti.

Asunto sijaitsee vuonna 1984 rakennetussa taloyhtiössä, ja se oli pääosin alkuperäiskunnossa. Tavoitteena oli remontoida asunnosta nuorekas ja harmoninen kokonaisuus.

Laitoimme kaikki asunnon pinnat uusiksi. Keittiö sai modernit kiiltovalkoiset kaapistot sekä aamiaispöydän. Keittiön välitilan toteutimme vanhan ladon seinästä puretulla laudalla, joka oli ennen asennusta käsitelty saunasuojalla roiskeiden ja lian imeytymisen estämiseksi. Kokonaisuudessa yhdityvät uusi ja vanha ihastuttavalla tavalla.

Kolmion kaikkien huoneiden seinäpinnat saivat uuden maali- tai tapettipinnan. Erilliseen wc-tilaan asensimme seinäistuimen, jonka taakse teimme  tiiliseinää muistuttavan kuvion Tunto karhea -struktuuripinnoiteella. Näin saimme wc-tilaan kaivattua raikkaan trendikästä ilmettä. Eteiseen asensimme peililiukuovet ja rakensimme kiinteän penkin.

Kylpyhuoneessa puolestaan käytimme sävyltään maanläheistä mikrosementtiä pintojen uusimiseen, ja lisäksi vaihdoimme uuden allaskaluston ja suihkuseinän. Saunan seinät käsittelimme sävyltään tummiksi ja rakensimme uudet lauteet, joihin upotimme led-valot. Myös kiuas vaihtui moderniksi pilarikiukaaksi.  

Suurelle lasitetulle parvekkeelle, jonne on kulku sekä olohuoneesta että pesuhuoneesta, asensimme sälekaihtimet näkösuojaksi ja mukavuutta tuomaan. 

ENNEN JÄLKEEN

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTI *
PUHELINNUMERO

OLEN KIINNOSTUNUT SEURAAVISTA PALVELUISTA
MyymässäOstamassaRemontointiStailaus- ja sisustus

LISÄTIETOJA