Project Description

Haluatko apua omaan projektiisi?

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Keskustakaksio arvokiinteistössä

Tilava kaksio 1940-luvulla rakennetussa arvokiinteistössä oli alkuperäiskunnossa. Lisähaastetta remontin suunnitteluun toi asunnossa oleva kaareva seinä. Siirsimme keittiön siihen tilaan, jossa kaareva seinä on, ja kavoimme seinästä osittain esiin vanhaa tiiltä. Asensimme keittiöön tumman harmaat kaapistot ja työtasoksi betonikuvioisen laminaatin. Lisäksi upotimme keittiön työtasoon led-spotteja valaisemaan persoonallista seinää.

Eteistilaan valitsimme suuren liukuovikaapiston, jossa on sama pintamateriaali kuin keittiökaapistoissa. Tavoitteena oli yhtenäinen yleisilme, sillä eteisestä on kulku suoraan keittiöön. Eteisen ja keittiön lattiana on suuri harmaa kiiltäväpintainen laatta. Muualle asuntoon valitsimme ajattoman tumman laminaatin. 

Ruokapöytä mahtuu miellyttävästi osaksi suurta olohuonetta, joten sille ei tarvinnut jättää tilaa keittiöön. Olohuoneen seinät saivat uuden maalipinnan ja yhdelle seinälle asensimme näyttävän kuviollisen tapetin.

Makuuhuoneen seinät sävytettiin maanläheisellä mudan värisellä maalilla ja  rauhallisella raitatapetilla. Halusimme säilyttää alkuperäiset kaksoisovet, joten ne hiottiin ja maalattiin uudelleen. 

Kylpyhuoneesta lähti vanha amme, mutta hyväkuntoiset laatat pesimme huolella ja lisäsimme tehosteraidan mustalla laatalla. Lisäksi kylpyhuone sai kokonaan uudet kalusteet ja suihkuseinän.

ENNEN JÄLKEEN

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTI *
PUHELINNUMERO

OLEN KIINNOSTUNUT SEURAAVISTA PALVELUISTA
MyymässäOstamassaRemontointiStailaus- ja sisustus

LISÄTIETOJA