Project Description

Haluatko apua omaan projektiisi?

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Luhtitalokaksio

Luhtitalossa sijaitseva asunto kaipasi pintaremonttia ja uudistetun keittiön.

Keittiökaapit vaihdoimme tyylikkääseen mustavalkoiseen kokonaisuuteen, jonka kruunaa vaalea kokonaisuuteen sopiva lattia. Keittiön modernia ilmettä jatkoimme rosterisilla kodinkoneilla ja lisämausteeksi asensimme käytännöllisen kiinteän aamiaispöydän.

Keittiössä oleva vaalea raikas laminaatti jatkuu läpi asunnon. Uudistimme kaikki kaksion seinäpinnat maalilla ja kodikkailla tapeteilla. Makuuhuoneeseen asensimme suuren liukuovikaapiston tuomaan lisää säilytystilaa jo olemassa olevan vaatehuoneen lisäksi.

Saunan löylyhuone oli kunnostettu jo aiemmin hyvällä maulla, joten vain pesuhuone kaipasi uudistusta. Pesimme kylpyhuoneen hyväkuntoiset laatat  ja maalasimme ne kaakelimaalilla harmaan ja valkoisen sävyillä.  Kylpyhuone oli todella tilava, jonka ansiosta saimme lisättyä sinne myös kompaktin kodinhoitopisteen. Erillinen wc-tila oli hiljattain laatoitettu asunnon uuden ilmeen kanssa samalla tyylillä. Näin ollen se kaipasi ainoastaan uudet wc-kalusteet.

Myös eteinen kirkastui huomattavasti pintojen uusimisen johdosta. Lisäksi vaihdoimme uuden eteiskaapiston ja asensimme kattoon led-valaisimet.

ENNEN JÄLKEEN

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTI *
PUHELINNUMERO

OLEN KIINNOSTUNUT SEURAAVISTA PALVELUISTA
MyymässäOstamassaRemontointiStailaus- ja sisustus

LISÄTIETOJA