Project Description

Haluatko apua omaan projektiisi?

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Rivitalokaksio

Tämä pieni timantti koki täydellisen muodonmuutoksen mittavan remontin ansiosta.

Rivitalokaksion ahdas keittiö ei palvellut käyttötarkoitustaan ja muutenkin asunto kaipasi päivitystä. Aloitimme remontin kaatamalla seinää, jotta asuntoon saatiin avoin ja toimiva vaalea keittiö. Uusimme asunnon kaikki seinäpinnat ja poistimme makuuhuoneesta vanhat kaapistot. Tilalle rakensimme pienen vaatehuoneen. 

Myös kylpyhuone koki täydellisen uudistuksen. Ensimmäisenä poistimme kaikki vanhat laatat ja vesieristimme kylpyhuoneen vastaamaan nykyisiä rakennusmääräyksiä. Saunassa ei ollut lainkaan valaistusta, mikä teki siitä todella pimeän tuntuisen. Ratkaisuna ongelmaan poistimme osittain pesutilan ja saunan välistä seinää ja asensimme tilalle lasiseinän, joka päästää valoa saunan puolle. Vanhat lauteet purimme kokonaan ja asensimme uudet lauteet saunaan eri seinälle, jolloin kulku lauteille helpottui. Kylpyhuoneen uusi raikas ilme viimeisteltiin harmaalla ja valkoisella laatalla.  

Lisäksi uudistimme rivitalon piha-aluetta. Rakensimme pienen terassin ja uusimme portaat helpottamaan kulkua taloyhtiön yhteisiin saunatiloihin.

ENNEN JÄLKEEN

Pyydä ilmainen konsultaatiokäynti

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTI *
PUHELINNUMERO

OLEN KIINNOSTUNUT SEURAAVISTA PALVELUISTA
MyymässäOstamassaRemontointiStailaus- ja sisustus

LISÄTIETOJA