Project Description

Haluatko apua omaan projektiisi?

Pyydä tarjous

Uudisrakennus paritalokoti

Kohde oli hyvin moderni julkisivultaan, joten toteutimme modernia tyyliä myös sisätiloissa. Avokeittiöön ja olohuonetilaan valitsimme väreiksi harmaan ja valkoisen. Keittiökaapistot ovat kiiltävää valkoista ja alakaapistot tummanharmaat. Kiiltävä valkoinen jatkuu keittiön työtasossa, ja välitilalaattana on valkoinen fasettihiottu laatta, jonka asensimme tiilikuvioinnilla. Näyttävä kuvioinen tapetti toimii tehosteena olohuoneen yhdellä seinällä.

Eteistilaan valitsimme lattiaksi valkoisen ison laatan ja peiliovellisen eteiskaapiston, joka on huonetilan korkuinen. Portaissa on tyylikkäät teräskaiteet ja porrasaskelmissa led-valaistus. Pesuhuone ja samassa tilassa oleva kodinhoitohuone on laatoitettu tummanharmaalla laatalla ja kontrastina ovat valkoiset kodinhoitohuoneen kaapistot. Suihkuseinän rakensimme paikanpäällä, jolloin siihen saatiin laskutilaa hygieniatarvikkeille. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä tervaleppää ja kiuas on lauteisiin upotettu pilarikiuas. Kiukaan taakse asensimme tummanharmaan kivilaatan tuomaan ilmettä. Saunan katossa on kuituvalaistus. 

Yläkerran kylpyhuone on tyylikäs mustavalkoinen, jonne asensimme arjen helpottamiseksi kaksoisaltaan. Katossa on kostean tilan kristallivalaisin viimeistelemässä tyylikkään ilmeen.

Makuuhuoneet saivat sävyä niin maalista kuin tapetistakin. Yhdessä makuuhuoneista on vaatehuone ja kahdessa muussa makuuhuoneessa ovat tilavat peililiukuovelliset kaapistot.

Jätä yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

ETUNIMI *
SUKUNIMI *
SÄHKÖPOSTI *
PUHELINNUMERO

OLEN KIINNOSTUNUT SEURAAVISTA PALVELUISTA
MyymässäOstamassaRemontointiStailaus- ja sisustus

LISÄTIETOJA